Author Topic: WC3Connect  (Read 10205 times)

awesomesk1ll

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: WC3Connect
« Reply #30 on: March 24, 2015, 04:01:41 am »
Help me with setup this thing on windowz. im Stucked.
Which ports i must write in wc3connect.cfg ?
now my index page looking like this. Applet already signed by self cert. i think it fine
Fristly this square yellow. After 1-2 sec it turns teal color

when im hosting game nothing happens
where i did mistake?
« Last Edit: March 24, 2015, 04:08:31 am by awesomesk1ll »

uakf.b

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 566
  • Karma: +86/-12
    • View Profile
Re: WC3Connect
« Reply #31 on: March 24, 2015, 08:48:19 pm »
You should be able right click the applet and view error console to see if any message is popping up.

Grief-Code

  • Average Member
  • ***
  • Posts: 149
  • Karma: +25/-8
    • View Profile
Re: WC3Connect
« Reply #32 on: March 25, 2015, 02:09:05 am »
That color means that you are unable to read or find the gamelist.

You have a public_html folder which include a games.php & db_connect.php, make sure you placed it somewhere and that you are able to access it.
If you dont have it in the same folder, make sure you configuered the path correctly.

Grief-Code

  • Average Member
  • ***
  • Posts: 149
  • Karma: +25/-8
    • View Profile
Re: WC3Connect
« Reply #33 on: May 20, 2015, 01:23:56 am »
I got a small problem, my list.php shows me currently all my hosted games, the lines are equal to my bot amount.

However when im using ohconnect, my games are doubled, any idea why?