Author Topic: InetAddress.getByName(bindaddress)  (Read 1356 times)

Artyom91

  • Advanced Member
  • ****
  • Posts: 257
  • Karma: +2/-43
    • View Profile
InetAddress.getByName(bindaddress)
« on: September 14, 2015, 04:05:34 am »
@uakf.b

Code: [Select]
broadcast_port = GCBConfig.configuration.getInt("gcb_broadcastport", BROADCAST_PORT);
String bindaddress = GCBConfig.configuration.getString("gcb_bindaddress", "0.0.0.0.0");
socket = new DatagramSocket(broadcast_port, InetAddress.getByName(bindaddress));
return true;

All is well, just stopped displayed games in Garena. Unless remove:

Code: [Select]
, InetAddress.getByName(bindaddress)
Games are displayed.

uakf.b

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 566
  • Karma: +86/-12
    • View Profile
Re: InetAddress.getByName(bindaddress)
« Reply #1 on: September 16, 2015, 09:41:01 am »
It should be 0.0.0.0 default, not 0.0.0.0.0

Artyom91

  • Advanced Member
  • ****
  • Posts: 257
  • Karma: +2/-43
    • View Profile
Re: InetAddress.getByName(bindaddress)
« Reply #2 on: September 17, 2015, 08:33:14 am »
Does not work

Artyom91

  • Advanced Member
  • ****
  • Posts: 257
  • Karma: +2/-43
    • View Profile
Re: InetAddress.getByName(bindaddress)
« Reply #3 on: October 13, 2015, 09:04:09 am »
Help please :(